Byt, 5 izbový

Nadštandardný 5,5-izbový byt s parkovaním, výhľadom a možnosťou rozdelenia na 2 samostatné bytové jendotky sa nachádza v rezidenčnom projekte Zochova X. Atraktívna a vyhľadávaná lokalita  v blízkosti bývalých Pálffyovských záhrad zhmotňuje pojem luxusného bývania v historickom centre mesta s prítomnosťou zelene, súkromia a spoločenského vyžitia. 

Priestor nachádzajúci sa na treťom poschodí z piatich s výťahom, tvorí predsieň so vstupmi do dvoch samostatných častí, ktoré je možné rozdeliť na 2 samostatné jednotky ako 2 izbový a 3 izbový byt. 

Prvú jednotku tvorí vstupná predsieň s toaletou a priestormi na vloženie vstavaných skríň. Denná zóna pozostáva z obývacej časti prepojenej s kuchyňou a jedálňou. V nočnej časti sa nachádza hlavná spáľňa  s priestranným šatníkom prístupným z oboch strán, kúpeľňa s veľkoformátovým mramorovým obkladom, vaňou, sprchovým kútom, toaletou, bidetom a ďalšia spáľňa orientovaná do tichého vnútrobloku. 

Druhú jednotku tvorí vstupná predsieň, z ktorej sa vchádza do kúpeľne so sprchovým kútom, umývadlom a toaletou. Ústredný priestor je tvorený obývacou časťou s pracovným kútom a  kuchynskou časťou s predprípravou elektroinštalácie na ostrovček. Spálňa disponuje šatníkom, ako aj vlastnou menšou kúpeľnou s umývadlom a sprchovým kútom.

Komplex domov pozostáva z dvoch prepojených, no zároveň odlišných častí- historickej a novodobej. Historická časť prešla kompletnou rekonštrukciou so zanechaním výrazu pôvodnej čelnej fasády a všetkých fasádnych prvkov, ako aj historických drevených okien. Nová časť je svojou fasádou v kontraste k okolitým budovám použitím kompozitných panelov a moderných okenných panelov, ktoré zabezpečujú elegantné tienenie. Štandard bytu zahŕňa stropné chladenie, podlahové kúrenie, či predprípravu na krb

Dom disponuje veľkorysým foyer s recepciou a spoločnými priestormi. Rezidenti majú k dispozícii dva dvory s átriom, súkromnou záhradou s vysokou zelenou, či ohniskom. K dispozícií sú taktiež 3 parkovacie státia v garáži a 3 pivničné kobky. 

Nehnuteľnosť predstavuje jedinečné spojenie mestského bývania s komfortom tichého a pokojného prostredia. Byt poskytuje maximálny pocit súkromia a zároveň je vzdialený iba 10 minút chôdze od historického centra mesta. Mimoriadne obľúbená a žiadaná lokalita zabezpečuje dobré dopravné dopravné spojenie, či už autom alebo MHD. V blízkosti bytového domu sa nachádzajú potraviny, ako aj reštaurácie a kaviarne.

Vybavenie

  • Výťah
  • Internet
  • Klimatizácia
  • Krb

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    104985
  • Predajná cena
    Cena na vyžiadanie
  • Celková plocha
    199 m²
  • Parkovanie
    3 parkovacie státia v podzemnej garáži
  • Pivnica
    Áno
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa aj na ďalšie byty v lokalite Bratislavský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.