Byt, 3 izbový

Svetlý a vzdušný moderný byt so štyrmi balkónmi sa nachádza v jednej z krásnych, typicky farebných budov módnej štvrti Cais do Sobre v Lisabone, vyhlásenej napríklad legendárnou Ružovou ulicou alebo kulinárskym trhom.

Dominantou interiéru je veľká otvorená dispozícia obývačky, jedálne a kuchyne. Do 2 spální so vstavanými skriňami, do kúpeľne s vaňou, na toaletu s bidetom a hostinskú toaletu sa vstupuje z hlavnej chodby.

Kompletne zariadený interiér je vybavený drevenými podlahami, masívnymi dverami (niektoré majú dvojité krídla), oknami "od podlahy k stropu", video vrátnikom, kuchynskou linkou s 3D efektom, modernými bielymi skrinkami, keramickou pracovnou doskou a vstavanými spotrebičmi.

Developerský projekt Cais da Rosa z r. 2018 sa nachádza v dosahu hlavných lisabonských pamiatok a staníc všetkých typov hromadnej dopravy, z jednej strany ho obklopuje rieka, na druhej strane sa rozkladá živé mesto s mnohými reštauráciami poskytujúcimi gurmánsky zážitok. Byt sa tak môže stať pohodlnou základňou pre poznávanie portugalskej metropoly.

Interiér 100 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35740
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    100 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.