Byt, 5 izbový

Plne klimatizovaný luxusný duplex s 2 balkónmi, terasou a jedinečným výhľadom na rieku ústiacu do mora je súčasťou moderného exkluzívneho rezidenčného komplexu ležiaceho prakticky priamo pri pláži, v časti Caxias v meste Oerias, nachádzajúcom sa v metropolitnej oblasti Lisabonu. Miesto je vyhlásené krásnymi plážami a honosnými vilami.

V prízemí prvotriedneho mezonetového bytu nájdete ohromujúcu obývaciu izbu s balkónom a posuvnými dverami, ktoré sa otvárajú do jedálne v zimnej záhrade a samostatnú kuchyňu s priamym vstupom na terasu, kde si môžete vychutnať jedlo na čerstvom vzduchu. V prízemí je tiež kúpeľňa pre hostí a práčovňa. V poschodí je umiestnený veľký hlavný apartmán s kúpeľňou a balkónom a ďalšie 3 spálne so spoločnou kúpeľňou.

Všetky okná sú "od podlahy k stropu", vo vnútri je rad sklenených posuvných dverí, ktoré dodávajú svetlému interiéru na ľahkosti. Byt je vybavený klimatizáciou a podlahovým vykurovaním, drevenými podlahami, dreveným schodiskom, žalúziami, vstavanými spotrebičmi v kuchyni, veľkoformátovými dlaždicami v kúpeľni a zabezpečovacím zariadením. Obyvatelia môžu v komplexe využívať privátny bazén, záhradu a spoločenskú miestnosť. K jednotke prislúcha parkovacie miesto a úložná komora.

Spoznávajte krásy okolia, užívajte si príjemných prechádzok po pláži, kochajte sa výhľadmi na zvyšky takmer 400 rokov starého opevnenia, zájdite si užiť dlhý večer do Lisabonu, alebo sa vyberte do rozľahlého lesoparku Monsanto. Alebo si len tak poseďte na svojej súkromnej ​​terase a pozorujte nekonečnú hladinu mora.

Interiér 204 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35751
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    204 m²
  • Parkovanie
    Áno
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.