Byt, 3 izbový

Luxusný klimatizovaný byt v jednom z horných poschodí výškovej budovy ponúka prvotriedny komfort a nádherný výhľad. Najmodernejšia a prestížna lisabonská štvrť Pargue das Nacoes sa nachádza na nábreží rieky Tajo a v blízkosti letiska.

Veľká otvorená obývacia izba s jedálňou má výhľad na širokú triedu a prístav. Priestor je prepojený chodbou so samostatnou kuchyňou s francúzskym oknom. Hlavná spálňa s vlastnou kúpeľňou je vybavená vstavanou skriňou. Ďalej je tu ďalšia spálňa, kúpeľňa a toaleta pre hostí.

Plne zariadený klimatizovaný apartmán bol kompletne zrekonštruovaný a vybavený kvalitnými materiálmi a funkciami, ktoré poteší aj tých najnáročnejších klientov. Budúci majitelia ocenia do detailu premyslený interiér, svetlý a vzdušný vďaka oknám od podlahy k stropu. Nádych luxusu dodávajú krištáľové lustre, tapety Roberto Cavalli s kryštálmi Swarovski, sanitárna keramika od Philippa Starcka a podlahy z tvrdého dreva. Kuchyňa je vybavená spotrebičmi AEG-Electrolux.

Dominantou štvrte, prezývanej Expo podľa výstavy Expo 98, je most Vasco da Gama a lisabonskej oceanárium. Blízkej nábreží sa vyznačuje modernou architektúrou a množstvom zábavy pre celú rodinu. Letisko je vzdialené necelých 10 minút jazdy.

Interiér 87 m2.

Nehnuteľnosť je predávaná realitnou kanceláriou Porta da frenta.

Prehľadová tabuľka

  • Referenčné číslo
    35806
  • Predajná cena
    Nie je k dispozícii
  • Celková plocha
    87 m²
  • Parkovanie
    -
  • Pivnica
    -
  • PENB
    G
  • Na stiahnutie

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné
Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.