Prehľad jednotiek

Rezidence Bílá Růže na Šumavě

Druhý domov v Kašperských Horách. V malebnom mestečku ležiacom na hranici národného parku Šumava v blízkosti ikonického hradu Kašperk. V unikátnej Rezidencii Bílá Růže stvorená citlivou rekonštrukciou historického dvojkrídlového domu s gotickou pivnicou z 15. storočia, na exkluzívnom mieste v mestskej pamiatkovej zóne, priamo na námestí pri radnici. Predpokladaný termín dokončenia Q1/2025.

O projekte
Projekt Bílá Růže vzniká kompletnou a zároveň citlivou rekonštrukciou budovy, ktorá je súčasťou kašperského námestia už niekoľko storočí. Nová podoba rešpektuje pôvodný architektonický zámer a zároveň posúva komfort používania do súčasnosti. Okrem bytov sú v budove aj 2 nebytové priestory, v ktorých bude fungovať pekáreň a kaviareň s pražiarňou. Rezidentom bude k dispozícii aj posedenie pri grile či v romantickom altánku na spoločnej oplotenej záhrade prevoňanej levanduľou a ružami.

Byty
Súčasťou trojpodlažnej rezidencie je 18 bytov s dispozíciami od 1+kk po 3+kk s výmerami od cca 36 m2 až po 119 m2. K dvom prízemným bytom patrí predzáhradka, 6 bytov v 2. podlaží má balkón. Ku kvalitnému štandardu patria zákazkové, ručne vyrobené repliky vstupných aj interiérových dverí a špaletových okien zo smrekového dreva, dobové kovanie Cobra Alt-Wien (staromosadz), vinylové podlahy v dekore rustikálneho duba, štýlová sanita a batéria (bronz), retro vykurovací rebrík, porcelánové vypínače a zásuvky Hager Rosenthal, audio vrátnik a Softlink systém merania spotreby energií s online prehľadom 24/365. V bytoch je príprava na kuchynskú linku a práčku/sušičku. Vykurovanie je riešené centrálnym teplovodom s ekologickým zdrojom tepla z biomasy, kúrenie bude možné ovládať na diaľku. Ku každému bytu prislúcha pivničná kója a parkovacie státie (súčasť kúpnej ceny) s prípravou na nabíjanie elektromobilu na parkovisku vzdialenom 250 m od domu.

Lokalita
Kašperské Hory majú čo ponúknuť vyznávačom športu i kultúry. V bezprostrednej blízkosti funguje menší skiareál s večernou prevádzkou, širšie možnosti lyžovania poskytuje neďaleký Zadov, Churáňov, Veľký Javor alebo rakúsky Hochficht. Okrem zimnej sezóny je k dispozícii hustá sieť cyklotrás a turistických trás. Priamo v mestečku prebiehajú jarmoky, na nádvorí hradu Kašperk sa konajú divadelné predstavenia, navštevovať možno letné kino alebo organové koncerty v kostole sv. Mikuláša. Miesto je dobre dostupné, autobusy zaisťujú spojenie s neďalekou Sušicí. Cesta autom z Prahy sa ešte skráti a zjednoduší po dokončení diaľnice D4.

Pre ďalšie informácie navštívte webové stránky projektu www.rezidencebilaruze.cz.

Pôdorys

  • Pôdorys 1

Prehľadová tabuľka

  • Adresa
    Klatovy, Kašperské Hory, Plzeňský kraj
  • PENB
    C
  • Referenčné číslo
    101480

Kontaktujte nás

nepovinné
nepovinné

Pozrite sa i na ďalšie developerské projekty v lokalite Plzeňský kraj

Všetky zverejnené údaje obsiahnuté v tomto inzeráte majú iba informatívny charakter, a z tejto ponuky tak žiadnej strane nevzniká nárok na uzatvorenie zmluvy. Spoločnosť Svoboda & Williams Slovakia s.r.o. sprostredkováva informácie nadobudnuté v dobrej viere od vlastníka nehnuteľnosti, a z toho dôvodu nenesie zodpovednosť za ich úplnosť, správnosť a presnosť.
Lokalita
Parametre
Veľkosť
Min.
Max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.
Cenové rozpätie
Cena min.
Cena max.